vineri, 20 martie 2009

Stiati ca?

Traim vremuri exponentiale (scuze, o traducere mai buna nu am putut sa gasesc). Dar ma intreb unde o sa ajungem? Si mai ales, de ce?

3 comentarii:

andreea mihaela stan spunea...

Uimitoare cifre, prezentare cutremuratoare. Unde e partea cu sufletul nu am inteles, si nici partea cu noua evolutie spirituala a Pamantului, cu inteligenta emotionala, cu trezirea constiintei umane. Sau asta e raspunsul? Nu cumva toatecresterea asta exponentiala e inca o dovada a faptului ca urmeaza un "boom spiritual"? "The new Earth", the new big-bang, the new love! (nouaiubire.blogspot.com scuze, dar nu m-am putu abtine, ca venea prea cursiv..!)

istan spunea...

asa cum ti-am zis e a treia oara cand aud de acest big-bang in 3 zile, de la grupuri care nu relationeaza intre ele... ce naiba e cu acest big-bang?

andreea mihaela stan spunea...

nu stiu exact... mi-a venit mie sa zic asa, pentru ca asa simt ca se intampla, un fel de "bigbang 2.0". Daca ala initial a fost de formare a lumii, acum este de fel de up-gradare a ei, in noua forma spirituala. Ideile se propaga din ce in ce mai repede si ele, dstanta de la cuvant pana la fapta e din ce in ce mai mica, lucrurile de care avem nevoie vin la noi pur si simpl...