vineri, 20 februarie 2009

Pasajul Basarab - "sabotat" de consilierii municipali PSD

Dupa cum probabil ati aflat, lucrarile la Pasajul Basarab au fost sistate. De ce? A, pentru ca instantele din Romania au decis ca nu este o lucrare de utilitate publica, deci, nu pot fi facute exproprieri. Foarte tare...
Apoi, a fost un proiect de hotarare privind solicitarea către Guvernul României de emitere a unei Hotărâri privind aprobarea procedurii de expropriere pentru imobilele rămase de expropriat precum şi suma globală estimată a despăgubirilor, în vederea continuării şi finalizării lucrărilor de interes public local „Pasajul Rutier Denivelat Superior Basarab”, dar aceasta nu a reuşit să obţină numărul de voturi necesar aprobării. Cei care s-au opus adoptării proiectului au fost cei 11 consilieri PSD. Ha, vedeti voi, coalitia asta merge senzational: o mana spala pe alta si amandoua spala fata. Va spuneam aici si aici, ca guvernul asta si-a propus sa fie cel mai de succes guvern prin adoptarea unui plan simplu: nu vor sa faca nimic. Si asta le iese foarte bine. Vedem acum ca acest program s-a extins si mai jos... catre primarii. Acum, sigur ca exista si vorbe cum ca exproprierile nu au fost facute tocmai corect de catre dl. Videanu. Nu zic ca nu e asa, dl. Videanu fiind cunoscut ca un om foarte cinstit si care vrea binele comunitatii (vezi schimbarea de cateva ori a bordurilor din Bucuresti) dar scuze vor exista intotdeauna.
Ideea este ca si de aceasta data am ramas si fara pod si cu banii luati. A, si in plus mai avem si niste stalpi de genul celor din imagine in mijlocul orasului. Vorba lui Andries: "...ce oras frumos".

foto preluat de pe pasajbasarab.net

Niciun comentariu: