luni, 23 februarie 2009

Berceanu declara ca autostrazile nu sunt o prioritate in acest an


Continui sa ma leg de declaratiile lui Berceanu, doua la numar in ultimele zile:
1. Cea mai noua - autostrazile nu sunt o prioritate in acest an - am mai vorbit despre asta - programul guvernului este pus incet-incet in aplicare. La drumuri, anul acesta nu se va intampla nimic.
2. Se fac concedieri masive la Drumuri - adica, din 650 mai raman 420 (sau ceva de genul asta). Berceanu zice ca va da afara angajatii din ultimul an care nu au nimic de a face cu drumurile. Intrebarea mea este: avand in vedere punctul 1 si alte puncte de care am vorbit anterior, cine mai are legatura cu drumurile? Cred ca nimeni, asa ca, de ce nu ii dam afara pe toti dl. Berceanu? A, am inteles, ii mai platim un an, poate la anul ne vin alte idei si facem ceva, nu? Vorba ceea, doar nu o sa pierdem atatia specialisti, nu? Aportul lor este esential in atingerea obiectivelor guvernului...

2 comentarii:

andreea mihaela stan spunea...

Ce parere ai sa iti faci categorie separata cu "Programul guvernamental - Noi nu vom face absolut nimic" cu subtitlul "numai cine nu munceste nu greseste, si noi nu vrem sa gresim"... sau altceva de genul asta? Am senzatia ca ai aflat planul lor secret (de care nici ei nu stiu), la care lucreaza de zor... iti vor alimenta categoria zilnic si, in final programul va fi un adevarat (si unic) succes.

istan spunea...

pai, da, cred ca pana la urma asa ceva o sa iasa, chiar daca fac eu sau nu ceva separat. merci de sugestie, ma gandesc la asta.