luni, 11 mai 2009

Vreau sa-mi iau barca (cu vele)

Am fost in weekend la expozitia de barci de la Baneasa. Si in urma acestei expozitii mi s-a pus pata sa-mi iau o barca. De la ce a pornit totul? De la asta:

Este un catamaran portabil (gonflabil) extrem de misto. Si cum stiu ca sotiei i-ar surande foarte tare ideea, m-am gandit, de ce nu? Singura problema ca varianta de mai sus (racing) e cam scumpa, adica 4300 EUR pret de baza. E misto ca se pliaza in 3 bagaje. Pot sa merg cu toata familia cu ea, supertare.
Apoi, mi-am amintit eu ca am mai cerut niste oferte pe la un magazin pe la greci. Si mi-am amintit ca un Laser Pico Plus costa cam 3.300 EUR si poti merge cu el tot pe portbagajul de la masina (foto de jos):
Singura problema este ca merg doar 2 persoane pe el. Dar nu cred ca ar fi mare problema, la o adica putem merge si pe rand, nu?
Apoi m-am gandit ca m-ar interesa ceva chiar si second hand (420, 470, Laser Pico Plus sau Racing sau altceva), dar sa fie in conditii bune. Daca stiti pe cineva care e interesat sa vanda asa ceva, astept un mesaj de la voi.
Vreau sa-mi invat si eu copiii sa navigheze, ce naiba degeaba am facut 8 ani de yachting?

Niciun comentariu: