luni, 3 august 2009

Amintiri din vacanta



Chiar daca vacanta a trecut (pentru mine cel putin) inca mai gasesc niste lucruri pe care sa le impartasesc cu voi. Spre exemplificare un filmulet facut de noi cu telefonul, pe barca noastra, in ultima zi de in care am navigat in Thassos. Vantul era destul de slab dar chiar si asa va puteti face o idee despre cat este de rapid acest catamaran gonflabil. Tineti minte, noi avem varianta racing a barcii produse de Grabner, Happy Cat Racing.

Da, stiu, probabil v-ati plicitisit deja de acest subiect, dar mie imi lipsesc foarte tare zilele cand navigam ore in sir. Cei care au mers pe o barca cu vele pana acum sper ca imi impartasesc opiniile. Yachting-ul creeaza dependenta cred.

Asa ca, daca vreti sa achizitionati o barca de acest gen, va stau la dispozitie cu impresii, sfaturi si idei. Pana atunci, urmati videoclipul ca sa va faceti o impresie despre cum este pe o asemenea barca pe un vant slab.

Va anunt de asemenea ca in perioada 21-23August va avea loc regatta Barci in Bagaje, cred ca la Navodari. Noi vom participa bineinteles. In plus, cititorii acestui blog vor fi plimbati de mine cu barca daca vin la Navodari in perioada mentionata, bineinteles, tinand cont si de programul evenimentului (adica in timpul liber daca nu ati inteles inca:)).

Niciun comentariu: